Produse pentru produse alimentare 12 v 3a (3)

Freeze Dry - Freeze Dry

Freeze Dry - Freeze Dry

Freeze Dry este procesul de uscare a alimentelor și a materialelor perisabile prin sublimare. În această metodă, alimentele sunt congelate direct, iar apa aflată în stare solidă este evaporată și îndepărtată din alimente. Astfel, procesul de uscare este realizat. Pașii urmați pentru uscare prin Freeze Dry sunt următorii: - Dispozitivul cu o capacitate de 350 kg răcește alimentele până la -40 °C, asigurându-se că acestea se congelează complet. Temperatura foarte scăzută determină formarea unor cristale de gheață mici în timpul congelării. - Alimentele congelate sunt supuse unui vid, reducând astfel presiunea. - Datorită presiunii scăzute, apa în formă de gheață se evaporă direct și se îndepărtează din alimente. - Umiditatea rămasă în alimente este eliminată prin aplicarea unei călduri blânde, completând astfel procesul de uscare. - După uscare, alimentele sunt ambalate în pachete impermeabile la umiditate. Astfel, se previne acumularea din nou a umidității pierdute în interiorul alimentelor.
Dulceață - Cod HS 200799, Dulceață de fructe, Dulceață de fructe de pădure, Dulceață de morcovi

Dulceață - Cod HS 200799, Dulceață de fructe, Dulceață de fructe de pădure, Dulceață de morcovi

Gem tradițional Raport fruct, în masă (%) cel puțin 30 Gem extra tradițional Raport fruct, în masă (%) cel puțin 45 Numărul de frunze și tulpini (buc / kg), foarte 2 Dimensiunea fructelor crude și imperfecte (buc / kg), foarte 2 Nivelul de umplere în recipient, ez (v / v)% 90